Stap 5: Succes

Onze gezamenlijke inspanningen zullen uiteindelijk leiden tot B2B leadgeneratie en meer klanten voor jouw bedrijf. Want wanneer jij eenmaal met de lead aan tafel zit, profiteer je van het goed verlopen voortraject. De klant is namelijk 1) Goed op de hoogte; 2) Oprecht geïnteresseerd; 3) Op zoek naar jouw product; 4) Geautoriseerd om de aankoop te doen. Mede door onze betrokkenheid zien we dit als een gezamenlijk succes!

 

B2B Leadgeneratie: een lange weg

Het traject van B2B leadgeneratie begon met een eerste sessie waarin we dieper ingingen op jouw verhaal. Vervolgens zijn we leuke, relevante en interessante content gaan maken. Door middel van gerichte, effectieve B2B marketing hebben we dit verspreid. Tot slot hebben we met de gegenereerde leads gecommuniceerd over een potentiële verkoop en uiteindelijk zitten ze bij jou aan tafel. En dan zijn ze helemaal klaar om er een beslissing over te nemen.

 

1) Goed op de hoogte

Ten eerste is de klant zich ervan bewust dat er een makkelijkere, betere of veiligere manier is om zijn werkzaamheden uit te voeren. Of wellicht is er een probleem dat opgelost kan worden. Hij heeft waarschijnlijk meerdere stukken content gelezen waarin de opties in alle vormen en maten aan bod zijn gekomen. Doordat enkele blogs inhaakten op een nieuwsbericht, weet hij bovendien dat het actueel is – en dat hij snel actie moet ondernemen.

 

2) Oprecht geïnteresseerd

Nu hij zich bewust is van de mogelijkheden, is hij hierover tijdens de dagelijkse werkzaamheden na gaan denken. Hij herkende zich steeds meer in de teksten. Waarom zou hij nog langer op de oude voet doorgaan als er een nieuwere en betere manier is?

 

3) Op zoek naar jouw product

De lead is daarom naarstig op zoek naar de oplossing. En die heb jij. Hij weet dat er een betere manier is door de waardevolle, hoogwaardige content die hij gelezen heeft. En jouw bedrijf is blijkbaar de expert op het gebied, want de concurrentie lijkt er maar weinig aandacht aan te besteden.

 

4) Geautoriseerd om de aankoop te doen

b2b leadgeneratie succes online marketing bureau groningen sellianDe beslissingen die we aan het begin van het proces van B2B leadgeneratie gemaakt hebben, werpen nu hun vruchten af. Zo hebben we ons van het begin af aan gericht op specifieke buyer persona’s. Daardoor hebben we nu iemand aan tafel gebracht die er verstand van heeft en de aankoop ook mag voltooien. En als ondernemer weet jij wel hoe je om moet gaan met iemand die jouw product of dienst nodig heeft en bovendien bereid en bevoegd is om de aanschaf te doen.

 

Wij zijn Sellian: Sales & Marketing Bureau in Groningen

De gegenereerde leads zijn klaar om met jouw bedrijf in zee te gaan. Dat zien wij als een gezamenlijk succes! En dat alles is begonnen met een goed gesprek over onder andere jouw USP. Vraag dus meteen een vrijblijvend consult aan!

Neem contact op