050-211 20 55 info@sellian.nl
hubspot partner nederland marketing automation sales software sellian

HubSpot Inbound marketing software

HubSpot is inbound marketing en sales software die bedrijven helpt klanten aan te trekken en te laten converteren naar leads, wat uiteindelijk tot nieuwe klanten zal leiden. Hierbij is het de alles-in-één marketing software met daarin meerdere tools voor onder andere bloggen, SEO, social media, e-mailmarketing, landingspagina’s, marketing automation en analytics. Verder is het als HubSpot partner ook mogelijk om een hele website op het eigen content management systeem (CMS) over te zetten.HubSpot Software inzetten om leads te genereren

Het inzetten van HubSpot software maakt marketing & sales alignment en leads genereren gemakkelijker. In veel B2B-gerichte organisaties zijn marketing en sales nog altijd niet goed op elkaar afgestemd. Sales wil betere leads van marketing, terwijl marketing feedback wil van sales. Door samen te werken op één platform, wordt die kloof verkleind.

HubSpot zorgt voor die betere overdracht van marketing naar sales, waardoor de sales afdeling beter haar werk kan doen. Er converteren meer Marketing Qualified Leads (MQL’s) naar Sales Qualified Leads (SQL’s) – en uiteindelijk naar klanten. Het is een uitstekende tool om de drie pijlers van marketing, sales en service in onder te brengen.

wat is hubspot software crm nederland sellian

HubSpot Software inzetten om leads te genereren

Hieronder staan enkele tools van het HubSpot Platform die uw marketing-, sales- en serviceteams kunnen benutten. 

Marketing Hub

All-in-one inbound marketing software die alles heeft wat uw organisatie nodig heeft om gevonden te worden, nieuwe mensen aan te trekken en het aanleveren van qualitatieve leads voor uw sales team.

Sales Hub

Tijdbesparende tools die u meer inzicht geven in uw prospects, druk werk automatiseren en u helpen meer deals sneller af te sluiten.

Service Hub

Klantenservicetools om u te helpen in contact te komen met klanten, hun verwachtingen te overtreffen en van hen promotors te maken die uw bedrijf laten groeien.

HubSpot CRM

Een softwarepakket waarmee uw bedrijf beter kan groeien door de tools, gegevens en processen van elk team (marketing, sales en service) te integreren.

De voordelen van HubSpot:

Het meest complete systeem op de markt

Schaalbaar systeem

Alignment tussen marketing, sales en customer service

Compatibel met andere populaire tools

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

hubspot marketing automation partner nederland sellian

Groei met HubSpot software

HubSpot laat bedrijven groeien door het inzetten van hun marketing en sales software. De tabel hiernaast geeft de gemiddelde groei in leads weer met hun software. Hierbij is gebleken dat de software in samenwerking met een bureau dat een partner is van HubSpot noodzakelijk is voor voorspelbare groei.

leads genereren marketing software hubspot nederland

Leads genereren met Sellian: HubSpot partner in Nederland

Sellian is Gold Partner van HubSpot en helpt uw organisatie bij het genereren van leads – en uiteindelijk meer omzet. Het aanschaffen van software is slechts een eerste stap. Het vergt een team van specialisten om er het maximale uit te halen.

sellian hubspot silver partner nederland software

Prijzen HubSpot Software

Marketing
Starter Pakket

Gratis CRM-systeem
Landingspagina’s
Lijst segmentatie
Email Marketing
Formulieren
Live Chat

v.a. € 46,- / pm

Marketing
Pro Pakket

Gratis CRM-systeem
Markering Automation
Landingspagina’s
E-mailmarketing
Slimme content
Call-to-Actions
Blog-pagina’s
Social Media
Dashboards
Workflows
A/B Testen
Live Chat
Analytics

v.a. € 740,- / pm

Sales
Starter Pakket

Gratis CRM-systeem
Slimme Notificaties
Digitale Offertes
Sales Dashboard
Agenda-planner
Sales Pipeline
Live Chat

v.a. € 46,- / pm

Benieuwd naar de mogelijkheden van HubSpot?

Ik ga graag met u in gesprek om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf! Laat uw telefoonnummer achter, dan bel ik u terug.

Ruben Doornbos
Sales Development

 

Sellian

Burgemeester J.G. Legroweg 45
9761 TA Eelde

050 - 211 20 55
info@sellian.nl

Volg ons

Wij zijn er voor u!

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken?