050-211 20 55 info@sellian.nl

HubSpot Inbound marketing software

HubSpot is inbound marketing en sales software die bedrijven helpt klanten aan te trekken en te laten converteren naar leads, wat uiteindelijk tot nieuwe klanten zal leiden. Hierbij is het de alles-in-één marketing software met daarin meerdere tools voor onder andere bloggen, SEO, social media, e-mailmarketing, landingspagina’s, marketing automation en analytics. Verder is het als partner ook mogelijk om een hele website op het content management systeem (CMS) over te zetten.

 

HUBSPOT SOFTWARE INZETTEN OM LEADS TE GENEREREN

Het inzetten van HubSpot software maakt marketing & sales alignment en leads genereren gemakkelijker. In veel B2B-gerichte organisaties zijn marketing en sales nog altijd niet goed op elkaar afgestemd. Sales wil betere leads van marketing, terwijl marketing feedback wil van sales. Door samen te werken op één platform, wordt die kloof verkleind.

HubSpot zorgt voor die betere overdracht van marketing naar sales, waardoor de sales afdeling beter haar werk kan doen. Er converteren meer Marketing Qualified Leads (MQL’s) naar Sales Qualified Leads (SQL’s) – en uiteindelijk naar klanten. HubSpot is een uitstekende tool om de drie pijlers van marketing, sales en service in onder te brengen.

De voordelen van HubSpot:

Het meest complete systeem op de markt

Schaalbaar systeem

Alignment tussen marketing, sales en customer service

Compatibel met andere populaire tools

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Groei met HubSpot software

HubSpot laat bedrijven groeien door het inzetten van hun software. De tabel hiernaast geeft de gemiddelde groei in leads weer met hun software. Hierbij is gebleken dat de software in samenwerking met een bureau dat een partner is van HubSpot noodzakelijk is voor voorspelbare groei.

Leads genereren met Sellian: HubSpot partner

Sellian is Silver Partner van HubSpot en helpt uw organisatie bij het genereren van leads – en uiteindelijk meer omzet. Het aanschaffen van software is slechts een eerste stap. Het vergt een team van specialisten om er het maximale uit te halen. Wilt u weten hoe deze tool u verder kan helpen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

BOEK UW GRATIS INSPIRATIESESSIE
sellian hubspot silver partner nederland software

Andere mogelijkheden: SharpSpring

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een goedkoper alternatief, zijn er ook andere mogelijkheden voor leadgeneratie en leadmanagement. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van SharpSpring software. Ook dat is geen leadmachine die op zichzelf leads genereert, maar het geeft u wel duidelijk inzicht het gedrag van uw leads én mogelijkheden om die leads te benaderen.

SELLIAN

Burgemeester J.G. Legroweg 45
9761 TA Eelde

050 - 211 20 55
info@sellian.nl

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Inbound Marketing & Sales Partner SMA

Wij zijn er voor u!

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken?
Wilt u weten hoe u uw marketing- en salesproces kunt optimaliseren? Of wilt u met ons de mogelijkheden verkennen om uw omzet structureel te verhogen?