Marketing en Sales Abonnementen

Meer omzet met minder moeite

Het hele jaar door een goed lopende inbound marketing campagne die leads oplevert zonder dat u er omkijken naar heeft. Of een complete inside sales afdeling die al uw leads opwerkt tot het moment dat de klant aangeeft klaar te zijn voor een beslissing en u op het juiste moment aan tafel brengt. Of beide? En dat voor een vast bedrag per maand. Met onze marketing en sales abonnementen kan dat.

Steeds meer MKB ondernemers realiseren zich dat volledig uitgeruste marketing en sales afdelingen een grote investering kosten. Daarbij komt bovendien vaak de worsteling om beide afdelingen goed op elkaar af te stemmen, of nog beter, te integreren tot een goed op elkaar ingespeeld team. Sellian is in deze behoefte gesprongen door een compleet team aan te bieden tegen een fractie van de kosten die een bedrijf zou maken wanneer ze het zelf zouden regelen. Er zijn al marketing en sales abonnementen mogelijk vanaf €2.500 per maand!

Marketing as a Service

Wij verzorgen met gerichte inbound marketing dat er leads gegenereerd worden die gekwalificeerd worden als MQL: Marketing  Qualified Lead. De criteria worden in samenspel met onze klanten vastgesteld, veelal op basis van de BANT criteria:

  • Budget: heeft de klant voldoende budget gereserveerd?
  • Authority: hebben we contact met iemand die bevoegd is om te beslissen of  een sterk adviserende rol heeft?
  • Need: heeft de klant voldoende nood om ons aanbod nodig te hebben?
  • Time: heeft de klant aangegeven of ons aanbod binnen afzienbare tijd aangeschaft kan worden?

Sales as a Service

Zodra een lead als MQL is gekwalificeerd gaat ons inside sales team ermee  aan de slag. We leggen contact met de potentiële klant (prospect) en proberen te achterhalen of de kwalificatie correct is. Bij een positieve verificatie krijgt de lead de status SQL: Sales Qualified Lead. Vanaf dat moment onderhouden wij met regelmaat het contact met de prospect en werken wij die op tot het moment waarop deze beslist om te kopen of met een accountmanager van onze klant aan tafel wil om een mogelijke aankoop te bespreken.

Inhoud van de abonnementen

Onze marketing en sales abonnementen kennen een aantal vaste componenten. Ieder marketing abonnement bevat zaken als een goed ingericht marketing automation systeem, het maken van whitepapers, gepersonaliseerde e-mail marketing, blogs en geanimeerde video’s. De juiste mix aan content wordt daarbij afgestemd op de specifieke wensen en aard van de klant, zodat ieder abonnement uiteindelijk toch maatwerk is.

Onze sales abonnementen bevatten in ieder geval een volledig ingericht CRM systeem en het mailen en bellen met de klant op reguliere basis.

Dit is wat ik wil!