050-211 20 55 info@sellian.nl

Blog

Rijksluchtvaartschool in Eelde blijkt ideale kantoorlocatie

Tussen 1957 en 1991 werden piloten opgeleid in de Rijksluchtvaartschool (RLS) in Eelde. Tegenwoordig is de RLS1957 een unieke kantoorlocatie, waar onder andere Sellian naar is verhuisd.

Sellian is een ambitieuze scale-up die zich bezighoudt met moderne manieren om online reputatie op te bouwen, om zo waardevolle leads te genereren voor de zakelijke markt. Dit doet Sellian inmiddels voor een aantal toonaangevende bedrijven in Noord-Nederland. Het is een snel groeiend en succesvol bedrijf dat op nationaal niveau van waarde wil zijn.

Van Groningen naar Eelde

In het voorjaar van 2018 is Sellian verhuisd van hartje Groningen naar de RLS1957. Mede-eigenaar Goeran de Pater: “Het pand aan de gracht in Groningen bestond uit meerdere, kleine ruimtes. In iedere ruimte konden hooguit vier mensen tegelijk werken.” Mede daarom gingen De Pater en zijn compagnon Ernst Wallinga op zoek naar een nieuwe locatie, om verder te kunnen groeien.

RLS1957 ideale locatie

Tijdens een bezoek aan de RLS1957 waren De Pater en Wallinga meteen verkocht. “Wauw, ik ben in Eelde opgegroeid. En dat was vroeger een gymzaal, daar ging ik wel eens zaalvoetballen,” wijst De Pater naar gebouw D van het complex. De nostalgische gevoelens, de mooie ligging, uitstekende bereikbaarheid en aantrekkelijke huurvoorwaarden maken de RLS1957 tot de ideale locatie voor Sellian.

Sellian is niet alleen, er zijn inmiddels tientallen veelbelovende bedrijven gevestigd op het terrein. “De provincie wil ernaartoe dat ondernemers elkaar versterken. Er is daarom veel aandacht voor interactie en intervisie van de gevestigde bedrijven,” zegt De Pater. “Dat biedt interessante, nieuwe inzichten waar we verder mee kunnen. We profiteren niet alleen van elkaars kennis, maar ook van elkaars netwerken.”

Het bedrijf van Wallinga en De Pater huurt inmiddels meerdere ruimtes in gebouw B van de RLS1957. Wallinga: “De provincie stelt zich zeer flexibel op en we werden verrast door de aantrekkelijke bedrijfsruimte. Er is volop gelegenheid om door te groeien, omdat we hier ook de ruimte daarvoor hebben.”

Meer interessante tips ontvangen over B2B Sales en Marketing?

Sluit je gratis aan bij onze maandelijkse e-mail en ontvang onze beste tips op het gebied van B2B Sales en Marketing.


New call-to-action

Haal het maximale uit uw marketing en sales

Het sales vak is enorm veranderd. Toch gebruiken veel professionals nog dezelfde werkwijzen als 20 jaar geleden. Echter zijn er veel nieuwe (online) technieken om nieuwe klanten aan te trekken!

Lees ons gratis whitepaper
New call-to-action

Haal het maximale uit uw marketing en sales

Het sales vak is enorm veranderd. Toch gebruiken veel professionals nog dezelfde werkwijzen als 20 jaar geleden. Echter zijn er veel nieuwe (online) technieken om nieuwe klanten aan te trekken!

Lees ons gratis whitepaper

Sellian

Burgemeester J.G. Legroweg 45
9761 TA Eelde

050 - 211 20 55
info@sellian.nl

Volg ons

Wij zijn er voor u!

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken?