Loading...

Ons team

Ons team 2017-07-27T10:46:31+00:00

Leer ons team kennen

Ernst Wallinga
Ernst WallingaManaging director
Ik ben gefascineerd door de interactie tussen bedrijven en hun klanten en combineer mijn ervaring en creativiteit met inhoudelijke en praktische kennis om het maximale resultaat eruit te halen. Fanatiek liefhebber van basketbal, ondernemer in hart en nieren.
Goeran de Pater
Goeran de PaterCommercial director
Ik ben enthousiast en resultaatgericht en krijg energie van het sparren met ondernemers over het verhogen van de sales productiviteit en het verbinden van mijn netwerk. Ik tennis actief, voetbal en hou van het ‘buitenleven’.
Arjan Bouwers
Arjan BouwersProject manager
Ik zorg er voor dat nieuwe klanten een vliegende start krijgen binnen de organisatie. Ik schep orde en regelmaat in werkzaamheden en onder het motto: afspraak = afspraak, zorg ik ervoor dat interne processen zo worden ingericht dat klanten naar tevredenheid en afspraken bediend worden.
Ingrid de Boer
Ingrid de BoerTendermanager
Door een analytisch vermogen te combineren met een kritische maar open blik denk ik net even verder. Mijn kracht ligt in het omzetten van abstracte analyses en vraagstukken naar pakkende concrete teksten. In mijn vrije tijd ben ik buiten of bij een concert te vinden.
Jelle Grunstra
Jelle GrunstraContent manager
Het verhaal ergens achter heeft mij altijd geboeid. Door nieuwsgierig te blijven en met een open blik de wereld te bekijken ben ik in staat om complexe informatie om te zetten in een begrijpelijk en interessant verhaal. In mijn vrije tijd sta ik graag op een squashbaan of het korfbalveld. Tevens heb ik een passie voor het culinaire en culturele.
Astrid Harms
Astrid HarmsOffice Manager
Tussen alle creativiteit en bezigheid bij Sellian zorg ik voor de structuur en samenhang. Ik houd overzicht over alle communicatielijnen en werkzaamheden, waardoor Ernst, Goeran en de rest hun core business optimaal kunnen uitvoeren.
In mijn vrije tijd geniet ik van het familieleven. Met mijn man en twee jonge kinderen Nikki en Carli wandel ik graag flinke einden met de hond.
Emma Bloemhof
Emma BloemhofContent development
Creativiteit is mijn drijfveer en dit zorgt ervoor dat ik continu op zoek ben naar mogelijkheden om het maximale te halen uit alles wat ik doe en om zaken eens van een andere kant te belichten. Daarnaast ben ik reislustig en gek op floorball.
Wendan Poelstra
Wendan PoelstraMultimedia designer
Ik ben enthousiast en wil het uiterste uit mezelf halen om een onderscheidend en krachtig ontwerp te maken. Wanneer ik niet aan het designen ben, ben ik in het zwembad of de sportschool te vinden. Ook kun je mij hardlopend tegenkomen.
Martijn Bick
Martijn Bick Marketing & sales consultant
Ik word enthousiast van marketing en sales en ontwikkel ik me tot een expert in het optimaliseren van processen middels inbound marketing. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden als saxofonist op het podium.
Robin Henk Rietdijk
Robin Henk RietdijkFinance manager
Als spin in het web van Sellian hou ik de financiën in de gaten en ben ik verantwoordelijk voor de administratie. In het weekend ben ik regelmatig te vinden op het hockeyveld.
Ruben Doornbos
Ruben DoornbosJunior sales consultant
Ik ben nieuwsgierig, leergierig en heb affiniteit met Marketing en Sales. Ik vind het belangrijk om samen met de klant de juiste oplossing te vinden voor zijn problemen. In mijn vrije tijd doe ik aan voetbal en fitness.
Sam Wichard Boersma
Sam Wichard BoersmaJunior multimedia designer
Door te denken in mogelijkheden kan ik elke dag mijn probleemoplossend vermogen scherp houden. Daarnaast haal ik energie uit het creëren van nieuwe dingen. In mijn vrije tijd maak ik het liefst muziek.