Oplossingen

Online gevonden worden door klanten omdat zij u zien als de expert binnen uw vakgebied. Dat klinkt goed, toch? Ga niet langer op jacht, maar start met vissen. Hengel uw klanten binnen en verdien aandacht vanuit eigen kennis en kracht, in plaats van via gekochte online media. Om de klant te inspireren moet u inspelen op zijn probleem. U verplaatst zichzelf in de klant en constateert waar hij tegenaan loopt.

Door te kijken naar de klant, heeft u inzicht in zijn behoeften. Zo krijgt u alle informatie in handen om het proces van inspireren te laten beginnen.

Online gevonden worden: wat doen wij voor u?

Wij zorgen dat de pagina’s en artikelen op uw website online gevonden worden. Dit doen we eerst door content te produceren voor uw website:

  • Wij schrijven relevante blogs voor u die verschillende aspecten van het probleem aankaarten;
  • Wij koppelen extra content aan deze blogs zoals whitepapers, infographics, video’s en tips.

Met deze content gaat u nog dieper op het probleem van de klant in. Voor producten is online gevonden worden best lastig. Maar iedereen zoekt naar problemen – en de oplossingen. Uw product of dienst is die oplossing.

Tijd om te vissen:

  • Met behulp van moderne software kunnen wij aan het klikgedrag online precies zien wat uw klant interesseert.
  • Met deze gegevens helpen wij u vervolgens een gepersonaliseerd aanbod te doen aan de klant, gebaseerd op diens specifieke behoeften.

Om dit te realiseren heeft u normaliter een volledig marketing- en salesteam nodig. Dit ligt vaak niet binnen de financiële mogelijkheden.

Online gevonden worden met de hulp van ons marketing- en salesteam

Voor minder dan 1 FTE per maand is online gevonden worden geen probleem meer. U kunt namelijk bij ons gebruik maken van ons volledige online marketing- en salesteam. Wij regelen uw marketing en sales vanaf het moment dat een mogelijke klant zich online oriënteert tot het moment dat hij klant wordt. We zorgen hierbij dat u wordt gezien als expert binnen uw vakgebied en dat de klanten naar u toekomen in plaats van dat u op ze jaagt.

online gevonden worden door klanten sales marketing sellian ons team

Samen de krachten bundelen

Hiervoor gaan we samen op zoek naar het onderscheidend vermogen van uw bedrijf waarmee wij een uitgangspositie creëren voor het traject dat volgt.

Vervolgens kunt u hier nog jaren de vruchten van plukken!

Download ons gratis whitepaper voor meer informatie, of vraag vrijblijvend advies aan!