Effectieve acquisitie en slim verkopen

Bij Sellian zijn we ervan overtuigd dat (vrijwel) iedere MKB-ondernemer meer kan verkopen. Waarom? Omdat het voor jou onmogelijk is om alle ontwikkelingen omtrent het verkoop-vak op de voet te volgen. 

En dat is wat we bij Sellian doen. Dit komt voort uit de enorme passie voor de ontwikkeling van het verkoop-vak. En door de vele tientallen jaren ervaring bij enorm sales-gedreven organisaties. Daar kan jij gebruik van maken!

Digitalisering om meer te verkopen

De impact van de digitalisering van het verkopen is enorm. Het kan (lees: moet) dan ook een substantiële rol spelen in het traject van suspect (onbekende) tot gekwalificeerde lead. Hier liggen geweldige kansen!

effectieve acquisitie slimmer verkopen sales gesprek online marketing bureau groningen sellianHet gebruik maken van de allernieuwste technieken in combinatie met persoonlijk contact met geïnteresseerden maakt het verschil.

Overtuigd raken van een nieuwe werkwijze begint altijd met een eerste gesprek. Wil je ook geïnspireerd worden en weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? We zullen je niet teleurstellen!