050-211 20 55 info@sellian.nl

SMARTER BUSINESS DEVELOPMENT

over ons

Iedereen heeft recht op goede sales, maar goede sales liggen niet altijd binnen handbereik. Toch is verkoop de meest cruciale factor voor het succes van een onderneming. Zonder verkoop geen klanten, zonder klanten geen werk en zonder werk geen inkomsten.

Veel mkb-ondernemingen leggen te weinig focus op sales en het benaderen van prospects. Vaak komt dit door het gebrek aan middelen en mankracht om hedendaagse technieken toe te passen in acquisitie.

Wat wij doen

Daar zijn wij voor. Bij Sellian zorgen wij voor de koppeling tussen marketing en daadwerkelijke sales. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste technieken en een team van professionals die excelleren in marketing en sales.

Wij zorgen ervoor dat goede sales weer binnen handbereik liggen. Hoe doen wij dit? Simpel! Hier gebruiken we ons hele team voor. Met inbound marketing worden interessante contacten gelegd en met smart prospecting worden die vervolgens benaderd. Indien nodig geven wij tevens ondersteuning bij het voeren van salesgesprekken.

 

Dat is Marketing & Sales as a Service.

SELLIAN

Burgemeester J.G. Legroweg 45
9761 TA Eelde

050 - 211 20 55
info@sellian.nl

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Wij zijn er voor u!

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken?
Wilt u weten hoe u uw marketing- en salesproces kunt optimaliseren? Of wilt u met ons de mogelijkheden verkennen om uw omzet structureel te verhogen?

Inbound Marketing & Sales Partner SMA