Friesland Lease: 2de prijs bij Piet Heyn SMA Award

Op 26 oktober 2017 mocht Friesland Lease de tweede prijs in ontvangst nemen bij de jaarlijkse Piet Heyn SMA Award. Het gebeurde allemaal ’s avonds op het SS Rotterdam. 

friesland lease piet heyn awards sellianDe Piet Heyn SMA Award wordt ieder jaar uitgereikt aan de Nederlandse onderneming die zich het meest onderscheidt in de markt. Door durf, visie en vernieuwing. Een vakjury had na een uitgebreide voorselectie gezorgd dat er nog maar drie kandidaten overbleven, namelijk CM, KPN en Friesland Lease. CM werd eerste, Friesland Lease tweede en KPN derde. En de tweede plek is absoluut iets om enorm trots op te zijn.

Friesland Lease is een leasemaatschappij die het compleet anders doet. Ze gaan op innovatieve wijze altijd voor de duurzaamste oplossing voor mobiliteit. Een goed voorbeeld hiervan is het aanbieden van de leasefiets: een (high speed) e-bike voor jouw werknemers.

Op deze manier denken ze mee over wat de ideale mobiliteitsoplossing is voor jouw bedrijf. Met de leasefiets is 20 kilometer fietsen nog maar drie kwartier. File wordt zo verleden tijd.

Friesland Lease en Sellian

Friesland Lease en Sellian werken goed samen. Daarom waren we ook ontzettend blij toen de leasemaatschappij deze prestatie neerzette. Onze inbound marketing heeft hier namelijk zeker een bijdrage aan geleverd.

Ook voor jouw bedrijf ligt dit binnen de mogelijkheden. Samen kunnen we jouw naamsbekendheid vergroten en zo zorgen dat je meer verkoopt. Download ons gratis whitepaper om te lezen hoe we dat precies doen, of praat erover in een inspirerend gesprek. Wie weet wat we samen neer kunnen zetten!