MF Horeca: winnaar van FD Gouden Gazelle Award 2015

In de categorie Groot won payrollbedrijf en uitzendbureau MF Horeca personeelsdiensten op 7 november 2017 de FD Gouden Gazelle Award van de regio Noord. Dit vond plaats in het Hoogeveense theater De Tamboer.

mf horeca personeelsdiensten fd gazelle sellianMF Horeca personeelsdiensten werd, net als veel andere bedrijven, genomineerd omdat het een gemiddelde omzetgroei van minstens 20% over de laatste drie jaar had. Sterker nog, de omzetstijging was meer dan 100%. De FD Gouden Gazelle is een beloning voor het harde werk.

Bij MF Horeca personeelsdiensten werken gepassioneerde mensen om alle administratieve en juridische zaken te regelen. Maar dit doen ze tegenwoordig niet alleen voor de horeca. Ook andere branches kunnen profiteren van hun expertise.

 

MF Horeca personeelsdiensten en Sellian

Sellian heeft samengewerkt met MF Horeca personeelsdiensten op verschillende manieren. Ten eerste heeft commercial director Goeran de Pater geholpen bij het salestraject van de payroller annex uitzendbureau. Daarnaast heeft Sellian een belangrijke bijdrage geleverd aan de marketing en sales door middel van inbound marketing.

 

Dit kunnen we ook voor jouw bedrijf doen. Ben je benieuwd hoe we dat precies doen? Download dan ons gratis whitepaper, of maak gratis een afspraak voor een inspirerend gesprek. Samen gaan we ook voor jouw bedrijf voor een FD Gazelle!