Or-Quest: winnaar van FD Gouden Gazelle Award 2017

Op 5 november 2015 won uitzend- en detacheringsbureau Or-Quest de FD Gouden Gazelle Award als snelste groeier in de categorie Friesland. Dat jaar werden de FD Gazelle Awards in de Mediacentrale in Groningen uitgereikt. En gevierd.

or-quest logo sellianOr-Quest werd in 2012 opgericht. Tegenwoordig is het gevestigd in zowel Drachten als Zwolle. Ze zijn gespecialiseerd in het detacheren van professionals in de bouw, infra en techniek. De kandidaten van het bureau staan erom bekend vakkundig en met passie te werken. Om dergelijke (beschikbare) kandidaten te vinden, gebruiken ze een zeer persoonlijke aanpak.

Daarnaast stimuleert het bedrijf de persoonlijke, professionele ontwikkeling van deze “Gouden Krachten”. Door trainingen die specifiek zijn afgestemd op de functie. Dat is een van de dingen waardoor Or-Quest zo succesvol is.

Or-Quest en Sellian

Goeran de Pater, commercial director van Sellian, was destijds interim salesmanager bij Or-Quest. Daarom zien wij dit ook als een gezamenlijk succes. En daar zijn we trots op.

Wij kunnen ook jouw bedrijf helpen aan meer slimme sales. Wil je weten hoe jouw bedrijf samen met ons ook dergelijk resultaat kan behalen? Download dan ons gratis whitepaper, of maak een afspraak voor een inspirerend gesprek. En wie weet mag jouw bedrijf zich dan in de toekomst ook FD Gazelle noemen!