Vacature voor redacteur

Vacature voor redacteur 2017-09-19T11:58:58+00:00
Vacature redacteuren met commercieel talent

Vacature redacteuren met commercieel talent

Wij zijn Sellian, één van de meest toonaangevende bedrijven in Noord Nederland op het gebied van contentmarketing. Wij helpen onze opdrachtgevers aan een sterke, onmisbare online reputatie en aan klantcontact. Wij schrijven voor en namens bedrijven die verkopen aan andere bedrijven of instellingen. Dat uit zich meestal in whitepapers, artikelen en blogs. Maar soms schrijf je ook een scenario voor een video of vlog. Of je gaat aan de slag met het schrijven van teksten voor een standaard offerte, hetzij teksten voor een hele grote aanbesteding die gewonnen moét worden. Ook schrijf je soms webteksten en nieuwsbrieven. Al met al een gevarieerd aanbod.

Wij schrijven veel en steeds meer, dus we willen ons content-team graag uitbreiden met meerdere redacteuren. Ben jij de multifunctionele redacteur die wij zoeken?

Wij zijn namelijk op zoek naar toppers die in staat zijn om kwalitatief hoogwaardige teksten te schrijven namens onze klanten. Dit doe je op een dusdanige manier dat deze teksten helemaal aansluiten op hun markt. Jouw teksten zijn in staat te raken, verbinden en zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers daadwerkelijk aan de praat raken met hun potentiële klanten.
Vacature redacteuren met commercieel talent

Wat doet een redacteur bij Sellian?

Als redacteur werk je samen met collega’s in het content team, en zet jij de toon voor een aantal “eigen klanten”. Je gaat mee naar de klant wanneer we een eerste strategische sessie doen en je spart ieder kwartaal met de klant over storyline die we als leidraad gebruiken voor de wekelijkse publicaties waarvan jij de teksten verzorgt. Die teksten maken we overigens in batches; je maakt voor iedere klant een voorraad teksten voor een kwartaal. Goed schrijven in lijn met het verhaal dat we over de klant of zijn producten/diensten willen vertellen vraagt om nieuwsgierigheid en inlevingsvermogen. En schrijftalent, maar dat wist je al. Naast de waarden die wij belangrijk vinden moet je een natuurtalent zijn in samenwerken. En wanneer je affiniteit hebt met online marketing is dat mooi meegenomen.

Redacteurs werken bij ons minimaal 20 uur per week (maar meer kan ook), waarvan een deel ook thuis gewerkt kan worden. De eerste weken vragen we van je om op werkdagen op kantoor in Groningen te zijn; nadat je goed bent ingewerkt kan je ook een deel thuis doen mocht je dat meer aanspreken of beter passen bij jouw privé situatie.

Leuk, wat gaaf, die job wil ik! Hoe kan ik solliciteren?

Spreekt dit alles jou aan en heb je veel met taal? Dan zoeken we jou!

Wat we bieden:

  • Een mooi team en inspirerende collega’s die je helpen jouw talent verder te ontwikkelen

  • Passende en flexibele arbeidsvoorwaarden.

  • Een zeer inspirerende werkomgeving in het centrum van Groningen, 100 meter van het Centraal station
  • Een informele werkomgeving binnen een ambitieuze, professionele en zeer snel groeiende organisatie

Interesse?

Stuur dan een uitgebreide motivatie naar vacatures@sellian.nl. Wil je eerst meer weten voordat je aan jouw overtuigende tekst begint? Bel dan met Jelle Gunstra (content manager) of Ernst Wallinga (algemeen directeur) op 050 211 20 55. We zien uit naar jouw reactie!