050-211 20 55 info@sellian.nl

SharpSpring Inbound marketing software

SharpSpring is inbound marketing en sales software die bedrijven helpt klanten aan te trekken, om die te laten converteren naar leads wat uiteindelijk nieuwe klanten zal moeten opleveren. Het is bovendien de nummer één marketing automation software van Nederland, volgens Emerce. Hierbij is SharpSpring een betaalbare oplossing die inzicht geeft in de effectiviteit van (inbound) marketing en accountmanagement activiteiten.

SharpSpring software inzetten om leads te genereren

Het behulp van SharpSpring software kunnen bezoekers worden omgezet naar leads en vervolgens worden opgewerkt naar Marketing Qualified Leads (MQL’s), Sales Qualified Leads (SQL’s) en uiteindelijk klanten. Het is een betaalbare oplossing voor mkb en mkb+ bedrijven in vergelijking met bijvoorbeeld HubSpot software. Zo biedt het de mogelijkheid voor marketing en sales om binnen één platform samen te werken en er is een CRM-functionaliteit geïntegreerd in het systeem.

SharpSpring software leidt tot een betere afstemming tussen marketing en sales waarbij de tracking in combinatie met surf- en klikgedrag door sales kan worden gebruikt in acquisitie. Hiermee worden leads niet meer koud benaderd maar weet men in welke content een prospect geïnteresseerd is. Door deze functionaliteiten in een systeem onder te brengen, kunnen sales en marketing beter samenwerken.

De voordelen van SharpSpring:

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Maandelijks opzegbaar

Zeer gebruiksvriendelijk

Compatibel met andere populaire tools

Gemakkelijk te automatiseren

Leads genereren met Sellian: SharpSpring partner

Sellian is Silver Partner van SharpSpring en helpt uw organisatie bij het genereren van leads, om uiteindelijk uw omzet te vergroten. De software kan zowel uw marketing als sales afdeling ondersteunen in hun werkzaamheden. Wilt u weten hoe deze tool u verder kan helpen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

BOEK UW GRATIS INSPIRATIESESSIE

Andere mogelijkheden: Hubspot

Waar SharpSpring een betaalbaar alternatief is dat uw organisatie kan helpen bij het genereren van meer leads, is HubSpot software als totaalpakket de absolute nummer één op dat gebied. Hierin worden de krachten van zowel marketing, sales en customer service gebundeld.

SELLIAN

Burgermeester J.G. Legroweg 45
9761 TA Eelde

050 - 211 20 55
info@sellian.nl

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Wij zijn er voor u!

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken?
Wilt u weten hoe u uw marketing- en salesproces kunt optimaliseren? Of wilt u met ons de mogelijkheden verkennen om uw omzet structureel te verhogen?

Inbound Marketing & Sales Partner SMA