050-211 20 55 info@sellian.nl

Online Succes bedrijfsherkenning software

Online Succes herkent en identificeert website bezoek vanuit een software tool die met name voor B2B-bedrijven goed kan worden ingezet. De software koppelt website bezoekers aan bedrijven op basis van IP-adres. Zo kunt u dus website bezoekers identificeren, herkennen en achterhalen. En op basis van deze informatie kan het salesteam nieuwe leads en verkoopkansen ontdekken, opwarmen en laten converteren.

Wat is Online Succes?

Online Succes inzetten om leads te genereren

De software van Online Succes dient uiteindelijk een hoger doel, namelijk het genereren van leads. Het identificeren van website bezoek is daarbij van belang omdat gemiddeld ruim 97% van website bezoek ongeïdentificeerd blijft. De software biedt op die manier nieuwe verkoopkansen voor het salesteam. Maar het helpt ook marketing bij het monitoren van de effecten van hun marketing campagnes, onder andere ook door de integratie die Online Succes biedt met Google Ads.

 

Hoe kan software website bezoekers identificeren?

Online Succes kan website bezoekers identificeren op basis van IP-adres. Herkende bedrijven worden automatisch verrijkt met telefoonnummer, adresgegevens, branche informatie en social media gegevens. Verder biedt de software inzicht in welke pagina’s zijn bezocht, van welke bronnen de bezoekers afkomstig zijn en hoe lang ze op de website zijn geweest.

Het is ook mogelijk om automatische notificaties te ontvangen wanneer bedrijven bepaalde pagina’s van je website bezoeken. Doordat Online Succes gemakkelijk te integreren is met een groot aantal CRM-pakketten, is het een ideale tool om marketing en sales beter te laten samenwerken om tot een hoger rendement te kunnen komen.

 

online succes bedrijfsherkenning software tool websitebezoek sellian

De voordelen van Online Succes:

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Identificeer en herken website bezoek

Real-time dashboards

Genereer hoogwaardige leads

Beschikt over een hoogwaardige database (in samenwerking met Company.info)

online succes logo

Leads genereren met Sellian: Online Succes Certified Partner

Sellian is Gold Partner van Online Succes en zet de software in voor het genereren van leads op basis van bedrijfsherkenning. Daarbij wordt Online Succes gekoppeld met marketing automation tools zoals SharpSpring en HubSpot om alle klantdata centraal te borgen. De software ondersteunt zowel marketing als sales; marketing kan bijvoorbeeld de effecten van advertising campagnes monitoren en sales kan acquisitie doen op de bedrijven die worden herkend.

Wilt u weten hoe Online Succes u verder kan helpen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

BOEK UW GRATIS INSPIRATIESESSIE
online succes platinum partner bedrijfsherkenning website bezoekers identificeren

Andere mogelijkheden: marketing automation van HubSpot & Sharpspring

Waar SharpSpring een betaalbaar alternatief is dat uw organisatie kan helpen bij het genereren van meer leads, is HubSpot als totaalpakket de absolute nummer één op dat gebied. Hierin worden de krachten van zowel marketing, sales en customer service gebundeld.

Een goedkoper alternatief met daarbij ook minder mogelijkheden is SharpSpring, wat tevens gebruikt kan worden voor leadgeneratie en leadmanagement. Het achterhalen van website bezoekers is hierbij echter pas mogelijk nadat de bezoekers zich middels een formulier kenbaar hebben gemaakt.

hubspot sharpspring sellian

SELLIAN

Burgemeester J.G. Legroweg 45
9761 TA Eelde

050 - 211 20 55
info@sellian.nl

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Inbound Marketing & Sales Partner SMA

Wij zijn er voor u!

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken?
Wilt u weten hoe u uw marketing- en salesproces kunt optimaliseren? Of wilt u met ons de mogelijkheden verkennen om uw omzet structureel te verhogen?