Ons team

Ernst Wallinga

Managing director

Ik ben gefascineerd door de interactie tussen bedrijven en hun klanten en combineer mijn ervaring en creativiteit met inhoudelijke en praktische kennis om er het maximale resultaat uit te halen. Fanatiek liefhebber van basketbal, ondernemer in hart en nieren.

Goeran de Pater

Commercial director

Ik ben enthousiast en resultaatgericht en krijg energie van het sparren met ondernemers over het verhogen van de sales productiviteit en het verbinden van mijn netwerk. Ik tennis actief, voetbal en hou van het ‘buitenleven’.

Kevin de Pater

Junior marketing en sales consultant

Ik ben enthousiast en leergierig op het gebied van marketing en sales. Ik wil mijzelf graag verder ontwikkelen in dit vakgebied. In mijn vrije tijd doe ik aan voetbal en snowboarden.

Sam Wichard Boersma

Junior multimedia designer

Door te denken in mogelijkheden kan ik elke dag mijn probleemoplossend vermogen scherp houden. Daarnaast haal ik energie uit het creëren van nieuwe dingen. In mijn vrije tijd maak ik het liefst muziek.

Thijs Haan

SEO copywriter

Taal is mijn ding. Dat maakt schrijven ook mijn ding. Ik heb Engels gestudeerd, maar vind ook SEO interessant. Bij Sellian kan ik dit allemaal combineren. In mijn vrije tijd speel ik (beach)volleybal en maak ik muziek.

Ruben Doornbos

Junior sales consultant

Ik ben nieuwsgierig, leergierig en heb affiniteit met Marketing en Sales. Ik vind het belangrijk om samen met de klant de juiste oplossing te vinden voor zijn problemen. In mijn vrije tijd doe ik aan voetbal en fitness.

Wendan Poelstra

Multimedia designer

Ik ben enthousiast en wil het uiterste uit mezelf halen om een onderscheidend en krachtig ontwerp te maken. Wanneer ik niet aan het designen ben, ben ik in het zwembad of de sportschool te vinden. Ook kun je mij hardlopend tegenkomen.

Emma Bloemhof

Content developer

Creativiteit is mijn drijfveer en dit zorgt ervoor dat ik continu op zoek ben naar mogelijkheden om het maximale te halen uit alles wat ik doe en om zaken eens van een andere kant te belichten. Daarnaast ben ik reislustig en gek op floorball.

Martijn Bick

Marketing & sales consultant

Ik word enthousiast van marketing en sales en ontwikkel ik me tot een expert in het optimaliseren van processen middels inbound marketing. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden als saxofonist op het podium.

Arjan Bouwers

Project manager

Ik zorg dat nieuwe klanten een vliegende start krijgen binnen de organisatie. Ik schep orde en regelmaat in werkzaamheden en onder het motto: afspraak = afspraak, zorg ik ervoor dat interne processen zo worden ingericht dat klanten naar tevredenheid en afspraak bediend worden.

Astrid Harms

Office Manager

Bij Sellian zorg ik voor de structuur en samenhang. Ik houd overzicht over alle communicatielijnen en werkzaamheden, waardoor de rest hun core business optimaal kunnen uitvoeren.
In mijn vrije tijd geniet ik van het familieleven. Met mijn man en twee jonge kinderen Nikki en Carli wandel ik graag flinke einden met de hond.

Ingrid de Boer

Tendermanager

Door een analytisch vermogen te combineren met een kritische maar open blik denk ik net even verder. Mijn kracht ligt in het omzetten van abstracte analyses en vraagstukken naar pakkende concrete teksten. In mijn vrije tijd ben ik buiten of bij een concert te vinden.

Jelle Grunstra

Content developer en editor

Het verhaal ergens achter heeft mij altijd geboeid. Door nieuwsgierig te blijven en met een open blik de wereld te bekijken ben ik in staat om complexe informatie om te zetten in een begrijpelijk en interessant verhaal. In mijn vrije tijd sta ik graag op een squashbaan of het korfbalveld. Tevens heb ik een passie voor het culinaire en culturele.