Ons team

We hebben een gave video gemaakt waarin je precies ziet wie we zijn! Zo weet je dus met wie je samenwerkt. Daarnaast vertellen we onder de video ook individueel nog wat over onszelf.

Ernst Wallinga

Managing director

Ik ben gefascineerd door de interactie tussen bedrijven en hun klanten en combineer mijn ervaring en creativiteit met inhoudelijke en praktische kennis om er het maximale resultaat uit te halen. Fanatiek liefhebber van basketbal, ondernemer in hart en nieren.

Goeran de Pater

Commercial director

Ik ben enthousiast en resultaatgericht en krijg energie van het sparren met ondernemers over het verhogen van de sales productiviteit en het verbinden van mijn netwerk. Ik tennis actief, voetbal en hou van het ‘buitenleven’.

Kevin de Pater

Junior marketing en sales consultant

Ik ben enthousiast en leergierig op het gebied van marketing en sales. Ik wil mijzelf graag verder ontwikkelen in dit vakgebied. In mijn vrije tijd doe ik aan voetbal en snowboarden.

Thijs Haan

SEO copywriter

Taal is mijn ding. Dat maakt schrijven ook mijn ding. Ik heb Engels gestudeerd, maar vind ook SEO interessant. Bij Sellian kan ik dit allemaal combineren. In mijn vrije tijd speel ik (beach)volleybal en maak ik muziek.

Ruben Doornbos

Junior sales consultant

Ik ben nieuwsgierig, leergierig en heb affiniteit met Marketing en Sales. Ik vind het belangrijk om samen met de klant de juiste oplossing te vinden voor zijn problemen. In mijn vrije tijd doe ik aan voetbal en fitness.

Wendan Poelstra

Multimedia designer

Ik ben enthousiast en wil het uiterste uit mezelf halen om een onderscheidend en krachtig ontwerp te maken. Wanneer ik niet aan het designen ben, ben ik in het zwembad of de sportschool te vinden. Ook kun je mij hardlopend tegenkomen.

Martijn Bick

Marketing & sales consultant

Ik word enthousiast van marketing en sales en ontwikkel ik me tot een expert in het optimaliseren van processen middels inbound marketing. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden als saxofonist op het podium.

Astrid Harms

Office Manager

Bij Sellian zorg ik voor de structuur en samenhang. Ik houd overzicht over alle communicatielijnen en werkzaamheden, waardoor de rest hun core business optimaal kunnen uitvoeren.
In mijn vrije tijd geniet ik van het familieleven. Met mijn man en twee jonge kinderen Nikki en Carli wandel ik graag flinke einden met de hond.

Wouter Wiersma

Customer Success Manager

Van het meedenken met bedrijven over hoe wij hen verder kunnen helpen krijg ik energie. Daarbij ben ik de schakel tussen Sellian en de klant om op deze manier te zorgen dat de klant tevreden is. In mijn vrije tijd voetbal ik, doe ik aan fitness en speel ik piano.